Το Ναυάγιο, η πιο όμορφη παραλία του κόσμου

 

Η πανέμορφη παραλία του Ιονίου κάνει το γύρο του κόσμου και εντυπωσιάζει

                Έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πλέον όμορφες παραλίες όχι μόνο του Ιονίου, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας και αυτή τη φορά το διάφανο χρώμα των νερών της και το ναυάγιο, που τη χαρακτηρίζει κάνει το γύρο του κόσμου και αφήνει τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό.
                «Σκέφτεστε 'σιγά ακόμα ακόμα μια όμορφη παραλία', αλλά κοιτάξτε καλύτερα», γράφει σε δημοσίευμά της η Ηuffingtonpost, η οποία χαρακτηρίζει την παραλία του ναυαγίου στο νησί της Ζακύνθου ως την «ωραιότερη παραλία στον κόσμο».
                «Ναυάγιο λέγεται η ομορφότερη παραλία της Ελλάδας και αν όλοι συμφωνούμε ότι είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη του πλανήτη, τότε σίγουρα μιλάμε για την ομορφότερη παραλία σε ολόκληρο τον κόσμο. Κοιτάξτε φωτογραφίες!», συνεχίζει το ίδιο δημοσίευμα.
               Μάλιστα, κάνει και ιδιαίτερη μνεία στο ναυάγιο, γράφοντας: «Υπάρχει ένα μεγάλο πλοίο που 'κάθεται' στην παραλία, που είναι ό,τι απέμεινε από ένα πλοίο που μετέφερε λαθραίο εμπόρευμα και ναυάγησε. Από εκεί πήρε και το όνομά της», συνεχίζει το δημοσίευμα και προτρέπει τους αναγνώστες να θαυμάσουν τα χρώματα και την ομορφιά της παραλίας.

               Η Ζάκυνθος βρίσκεται πολύ κοντά με την Ηλεία και αυτό κάνει ακόμα πιο μεγάλο το ενδιαφέρον να επισκεφθεί κανείς την Ηλεία. Το καλοκαίρι από το λιμάνι στο Κατάκολο υπάρχουν πλοία που μεταφέρουν τουρίστες και επισκέπτες απέναντι στο νησί και στη διάσημη παραλία του!!! Έτσι μια επίσκεψη στην Ηλεία μπορεί να δώσει την αφορμή για μια μικρή απόδραση στο Ναυάγιο Ζακύνθου όπου εκεί μπορεί να κολυμπήσει κανείς με άνεση στα γαλαζοπράσινα νερά!

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

 

Share: 

Follow Ilia

Το Follow Ilia  δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013. 

Σκοπός της διαδικτυακής αυτής σελίδας είναι η ανάδειξη του νομού Ηλείας συνολικά.

Η Ηλεία, με την ιστορία των χιλιάδων χρόνων σε συνδυασμό με τις ομορφιές της, αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο τουριστικό προορισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας φωτογραφίες και την ιστορία του τόπου σας σε όποια περιοχή της Ηλείας και αν βρίσκεστε.

Εμείς με τη βοήθειά σας θα αναδείξουμε την περιοχή σας στο Followilia ώστε όλοι να δουν τις ομορφιές της.

Φωτογραφίες και κείμενο θα στέλνεται στο mail [email protected]