Τέχνη με γκράφιτι στην Αμαλιάδα

 

Κυριακή πρωί και το Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας γέμισε με χρώματα και νέους ανθρώπους.

            Σκοπός τους ήταν να ομορφύνουν τον τοίχο που αποτελεί τη μάντρα του γηπέδου. Έπιασαν λοιπόν τα πινέλα τους και βάλθηκαν να ζωγραφίζουν. Με θέμα τον αθλητισμό ζωγράφισαν δώδεκα τμήματα που το καθένα συμβόλιζε κι από ένα άθλημα.  Στα περιγράμματα των σχεδίων βοήθησε ο ζωγράφος κ. Χρήστος Χάσα , ενώ τα χρώματα ανέλαβαν οι περίπου τριάντα εθελοντές αποτελούμενοι τόσο από ενήλικες όσο και από μικρά παιδιά. Η αρχική ιδέα ήταν μιας ομάδας συμπολιτών μας, οι οποίοι πήραν και την  πρωτοβουλία να την εκθέσουν στο δήμαρχο και να ζητήσουν την άδεια και τη βοήθειά του.

             Η συγκατάθεση δόθηκε και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Αυτό βέβαια είναι μόνο ένα μικρό δείγμα , αφού οι δράσεις θα συνεχιστούν μέχρι να ολοκληρωθεί όλος ο τοίχος. Έτσι το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Κυριακή το πρωί και καλούνται όλοι όσοι έχουν κέφι και όρεξη για δουλειά να μας συναντήσουν στο πάρκινγκ του γηπέδου στις 9:00 π.μ.  Καλούνται επίσης όσοι έχουν γνώσεις γκράφιτι και θέλουν να προσφέρουν να πάρουν τα σπρέι τους και να έρθουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους..   

Share: 

Follow Ilia

Το Follow Ilia  δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013. 

Σκοπός της διαδικτυακής αυτής σελίδας είναι η ανάδειξη του νομού Ηλείας συνολικά.

Η Ηλεία, με την ιστορία των χιλιάδων χρόνων σε συνδυασμό με τις ομορφιές της, αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο τουριστικό προορισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας φωτογραφίες και την ιστορία του τόπου σας σε όποια περιοχή της Ηλείας και αν βρίσκεστε.

Εμείς με τη βοήθειά σας θα αναδείξουμε την περιοχή σας στο Followilia ώστε όλοι να δουν τις ομορφιές της.

Φωτογραφίες και κείμενο θα στέλνεται στο mail [email protected]