Συνεργασία της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης με την North Events

 

              Η συνεργασία μεταξύ της North Events με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης αφορά στην προώθηση των Προγραμμάτων Green Key και Γαλάζιες Σημαίες στην Σκανδιναβία, το 2015.

              Η καμπάνια για την προώθηση του πράσινου τουρισμού της Ελλάδας συνεχίζεται για το έτος 2015, με την ανανέωση της συνεργασίας της North Events με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, εθνικού φορέα συντονισμού των διεθνών προγραμμάτων Green Key και Blue Flags, με στόχο την περεταίρω ανάδειξη και αξιοποίηση του. 

              Σε συνέχεια της επιτυχημένης εκστρατείας Sustainable Greece τα τελευταία 3 έτη σε χώρες της Ευρώπης, και κυρίως της Σκανδιναβίας, η παραπάνω συνεργασία επισφραγίζεται το 2015 με μία δυναμική παρουσίαση στην έκθεση “Grekland Panorama” της Στοκχόλμης (13-15.02.2015) με αποκλειστικό περίπτερο όπως και εξειδικευμένες εκδόσεις που θα αφορούν στον πράσινο τουρισμό. Ειδικότερα η “Grekland Panorama” – η μοναδική έκθεση για την Ελλάδα στην Σκανδιναβία – επεκτείνεται σε μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο, την Ericsson Globe, σε 4.000 τ.μ. 

               Οι Σκανδιναβοί επισκέπτες είναι από τους πλέον ευαισθητοποιημένους σε θέματα εφαρμοσμένης πράσινης πολιτικής, και ειδικότερα για τον κλάδο του τουρισμού, ο οποίος για την χώρα μας έχει να επιδείξει 138 ξενοδοχεία βραβευμένα με το Green Key (για το 2013), ενώ 408 ακτές και10 Μαρίνες βραβεύτηκαν φέτος με τη Γαλάζια Σημαία.

               Ήδη για το έτος 2014, ως και σήμερα, οι βραβευμένες με Green Key ξενοδοχειακές μονάδες συμπεριλαμβάνουν 17 νέες συμμετοχές, παρουσιάζοντας έτσι μία σταθερή ετήσια και συνεχώς ανοδική πορεία. 

                Προγραμματισμένες σχετικές παρουσιάσεις θα ανακοινωθούν ως παράλληλες δραστηριότητες στις “Πράσινες Πρωτεύουσες” της Ευρώπης, το 2014 στην Κοπεγχάγη και στο Μπρίστολ για το 2015, πάντα σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

                 Η North Events εξειδικεύεται στις σκανδιναβικές αγορές, παρουσιάζοντας σταθερό και ιδιαίτερα αποτελεσματικό έργο ανάδειξης του ελληνικού τουρισμού, αξιοποιώντας κάθε όχημα επικοινωνίας για την στρατηγική αύξηση του μεριδίου αγοράς για την Ελλάδα.

Οι παραπάνω δράσεις βρίσκονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

 

 

traveldailynews.gr

Share: 

Follow Ilia

Το Follow Ilia  δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013. 

Σκοπός της διαδικτυακής αυτής σελίδας είναι η ανάδειξη του νομού Ηλείας συνολικά.

Η Ηλεία, με την ιστορία των χιλιάδων χρόνων σε συνδυασμό με τις ομορφιές της, αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο τουριστικό προορισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας φωτογραφίες και την ιστορία του τόπου σας σε όποια περιοχή της Ηλείας και αν βρίσκεστε.

Εμείς με τη βοήθειά σας θα αναδείξουμε την περιοχή σας στο Followilia ώστε όλοι να δουν τις ομορφιές της.

Φωτογραφίες και κείμενο θα στέλνεται στο mail [email protected]