Πρωτιά για τον πολιτισμό της Ηλείας!

 

              Η ταινία μικρού μήκους του Ηλείου Γιώργου Χαλικιά «ChamberFishing» κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνιστικό μέρος Deepexspearfishing video awards με θέμα το ψάρεμα στο πλαίσιο της Έκθεσης Helexpo. Η ταινία κινείται ανάμεσα στην πραγματικότητα, τη φαντασία και την ανάμνηση, ενώ θέμα της είναι το υποβρύχιο ψάρεμα.

              Η ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Χαλικιά από την Αμαλιάδα ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η απουσία διαλόγων και η μεταφορά της ιστορίας στους θεατές με εκφράσεις, εικόνες και ήχους.

              Η πρωτότυπη μουσική και το μοντάζ ανήκουν στον Χαράλαμπο Κοντοπανάγο, τις υποβρύχιες έκαναν οι Βασίλης Καλογερόπουλος και ο τάκης Δημάκος, τις κατασκευές έκανε ο Θοδωρής Τριγωνίδης και στους υπόλοιπους συντελεστές αναφέρονται ο Δημήτρης Γκρίλας που διέθεσε μέρος του εξοπλισμού, ο Λάμπρος Τσακριλής που έκανε Still Photography και ο Hair Stylist Κώστας Τριγάζης, ενώ στην ταινία πρωταγωνίστησαν ο Λάζαρος Κυπριώτης και η Αντωνία Φραγκογιαννοπούλου.

 

Από εφημερίδα Πρώτη

Share: 

Follow Ilia

Το Follow Ilia  δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013. 

Σκοπός της διαδικτυακής αυτής σελίδας είναι η ανάδειξη του νομού Ηλείας συνολικά.

Η Ηλεία, με την ιστορία των χιλιάδων χρόνων σε συνδυασμό με τις ομορφιές της, αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο τουριστικό προορισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας φωτογραφίες και την ιστορία του τόπου σας σε όποια περιοχή της Ηλείας και αν βρίσκεστε.

Εμείς με τη βοήθειά σας θα αναδείξουμε την περιοχή σας στο Followilia ώστε όλοι να δουν τις ομορφιές της.

Φωτογραφίες και κείμενο θα στέλνεται στο mail [email protected]