Νέο ωράριο σε Μουσεία και Αρχαιολογικό χώρο


         Έχει αλλάξει το ωράριο λειτουργίας στα Μουσεία και στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρ. Ολυμπίας. Σε ανακοίνωση της η Ζ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Ολυμπίας επισημαίνει ότι το ωράριο διαμορφώνεται ως εξής:

          Για τον αρχαιολογικό χώρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 8:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Για το Μουσείου ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας και το μουσείο της Ιστορίας των ανασκαφών της Ολυμπίας θα λειτουργούν κάθε Δευτέρα από τις 10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα και από Τρίτη έως Παρασκευή από τις 8:00 το πρωί έως τις 15:00 μετά το μεσημέρι. τα δύο προαναφερόμενα μουσεία θα παραμένουν κλειστά Σάββατο- Κυριακές και αργίες.

          Αξίζει να σημειωθεί ότι τελευταία προσέλευση στον αρχαιολογικό χώρο όλες της ημέρες θα είναι 20 λεπτά πριν την λήξη του ωραρίου, ενώ η τελευταία προσέλευση στα μουσεία όλες τις μέρες θα είναι 15 λεπτά πριν την λήξη του ωραρίου. 

 

Share: 

Follow Ilia

Το Follow Ilia  δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013. 

Σκοπός της διαδικτυακής αυτής σελίδας είναι η ανάδειξη του νομού Ηλείας συνολικά.

Η Ηλεία, με την ιστορία των χιλιάδων χρόνων σε συνδυασμό με τις ομορφιές της, αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο τουριστικό προορισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας φωτογραφίες και την ιστορία του τόπου σας σε όποια περιοχή της Ηλείας και αν βρίσκεστε.

Εμείς με τη βοήθειά σας θα αναδείξουμε την περιοχή σας στο Followilia ώστε όλοι να δουν τις ομορφιές της.

Φωτογραφίες και κείμενο θα στέλνεται στο mail [email protected]