Η φλόγα από την Ολυμπία θα ανάψει στη Ρωσία!

 

                 Σε λίγες ώρες η «καρδιά» των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «θα χτυπά» στο Σότσι. Η φλόγα απο την Αρχαία Ολυμπία που δόθηκε στους διοργανωτές πριν μήνες, σήμερα θα ανάψει στο στάδιο της πόλης και θα φωτίσει όλο τον κόσμο με τα μηνύματα της Ειρήνης, του Σεβασμού και του αθλητικού ιδεώδους!

                Όλα έχουν στηθεί και είναι έτοιμα για την μεγάλη τελετή έναρξης που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 (ώρα Ελλάδος). Οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι έτοιμες με τη ρωσική κυβέρνηση να επαίρεται ότι δαπάνησε 51 δισεκατομμύρια δολάρια, για να καταστήσει το Σότσι τουριστικό θέρετρο παγκόσμιας ακτινοβολίας, γεγονός που καθιστά τους φετινούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες τους πιο ακριβούς στην ιστορία του θεσμού.

                 Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της υπερβολής, το κόστος τους άγγιξε ένα ποσό-ρεκόρ, καθώς στοίχισαν 8 δισ. δολάρια περισσότερα από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, 37 δισ. δολάρια παραπάνω από εκείνους του Λονδίνου και 44 δισ. δολάρια περισσότερο από τους προηγούμενους χειμερινούς αγώνες του 2010 στο Βανκούβερ του Καναδά.

Share: 

Follow Ilia

Το Follow Ilia  δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013. 

Σκοπός της διαδικτυακής αυτής σελίδας είναι η ανάδειξη του νομού Ηλείας συνολικά.

Η Ηλεία, με την ιστορία των χιλιάδων χρόνων σε συνδυασμό με τις ομορφιές της, αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο τουριστικό προορισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας φωτογραφίες και την ιστορία του τόπου σας σε όποια περιοχή της Ηλείας και αν βρίσκεστε.

Εμείς με τη βοήθειά σας θα αναδείξουμε την περιοχή σας στο Followilia ώστε όλοι να δουν τις ομορφιές της.

Φωτογραφίες και κείμενο θα στέλνεται στο mail [email protected]