Η Ελλάδα στη Μόσχα


Δυναμική παρουσία στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΜΙTΤ 2014, που πραγματοποιείται στη Μόσχα, έχει το Ελληνικό Περίπτερο στο οποίο προβάλλεται η Ελλάδα ως παγκόσμιος τουριστικός προορισμός.

              Παρόντες στα εγκαίνια του Ελληνικού Περιπτέρου, που έχει έκταση 800 τμ και συμμετέχουν περίπου 60 συνεκθέτες, ήταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης της Μόσχας πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις, με καθαρά ελληνικό χρώμα. Οι κ.κ Αναστάσιος Λιάσκος και Πάνος Λειβαδάς έχουν προγραμματίσει συναντήσεις με Ρώσους αξιωματούχους και σημαίνοντα στελέχη της ρωσικής τουριστικής βιομηχανίας. Παράλληλα, θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις σε Ρωσικά ΜΜΕ και κλαδικά έντυπα.

 

               Οι δυο γενικοί γραμματείς περιγράφουν το στίγμα της τουριστικής πολιτικής της Ελλάδας, αναπτύσσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας και μεταφέρουν το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι ένας φιλόξενος, ασφαλής και αγαπητός προορισμός.

               Στο περίπτερο του ΕΟΤ στη Διεθνή αυτή Έκθεση, σε ειδικό χώρο φιλοξενούνται οι Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδας. Στόχος η κοινή προσπάθεια για προώθηση των προσκυνηματικών προορισμών της Ελλάδας.

 

News.gr

Share: 

Follow Ilia

Το Follow Ilia  δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013. 

Σκοπός της διαδικτυακής αυτής σελίδας είναι η ανάδειξη του νομού Ηλείας συνολικά.

Η Ηλεία, με την ιστορία των χιλιάδων χρόνων σε συνδυασμό με τις ομορφιές της, αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο τουριστικό προορισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας φωτογραφίες και την ιστορία του τόπου σας σε όποια περιοχή της Ηλείας και αν βρίσκεστε.

Εμείς με τη βοήθειά σας θα αναδείξουμε την περιοχή σας στο Followilia ώστε όλοι να δουν τις ομορφιές της.

Φωτογραφίες και κείμενο θα στέλνεται στο mail [email protected]