1ο Greek Deluxe Travel Roadshow στο Ντουμπάι

 

Σε 104 Tour Operators και τουριστικούς πράκτορες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων παρουσιάστηκε ο ελληνικός τουρισμός πολυτελείας, στο 1ο Greek Deluxe Travel Roadshow που έκλεισε τις εργασίες του πριν λίγες ημέρες στο Ντουμπάι.

 

Πρόκειται για την πρώτη τουριστική εκδήλωση που οργανώνεται από την Ελλάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εν γένει είναι η πρώτη διοργάνωση για την ενίσχυση του τουρισμού πολυτελείας της χώρας μας.  

 

Το 1ο Greek Deluxe Travel Roadshow συνδιοργανώθηκε με την αεροπορική εταιρεία Emirates, ενώ την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Έλληνας Πρέσβης στα ΗΑΕ Διονύσιος Ζώης.

 

Στο πλαίσιο της προβολής προορισμών πολυτελείας της Ελλάδας παρουσιάστηκαν η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Περιφέρεια Κρήτης.  

Ο Έλληνας Πρέσβης στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στους δεσμούς που συνδέουν τους κατοίκους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με την Ελλάδα, επισημαίνοντας τις υψηλές δυνατότητες που διαθέτει η χώρα μας ως προορισμός πολυτελείας.  

 

Ο Διευθυντής της Emirates στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Σαζ Πεσίμαμ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχία της διοργάνωσης τονίζοντας ότι η εταιρεία του θεωρεί ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες ανοίγουν την αγορά προς την Ελλάδα και οφείλουν να έχουν συνέχεια.  

 

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων των προορισμών ακολούθησε networking lunch στο οποίο παρευρέθηκαν επιχειρηματίες των ΗΑΕ, καθώς και ο αντιπρόεδρος της Emirates, Tierry Aucoc.  

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη διαδικασία των B2B συναντήσεων μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων πολυτελείας και των τουριστικών πρακτόρων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.  

 

Σημειώνεται ότι στο 1ο Greek Deluxe Travel Roadshow που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, συμμετείχαν πολυτελή ξενοδοχεία από την Αθήνα, την Κρήτη, την Ρόδο και τη Μύκονο, καθώς και εταιρείες yachting.  

 

Επισημαίνεται τέλος ότι το 1o Greek Deluxe Travel Roadshow έχει ως στόχο την ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλής εισοδηματικής ικανότητας, από τις πολλά υποσχόμενες αγορές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και τη δημιουργία νέων αποδοτικών συνεργασιών για τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις

 

News.gr

Share: 

Follow Ilia

Το Follow Ilia  δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013. 

Σκοπός της διαδικτυακής αυτής σελίδας είναι η ανάδειξη του νομού Ηλείας συνολικά.

Η Ηλεία, με την ιστορία των χιλιάδων χρόνων σε συνδυασμό με τις ομορφιές της, αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο τουριστικό προορισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας φωτογραφίες και την ιστορία του τόπου σας σε όποια περιοχή της Ηλείας και αν βρίσκεστε.

Εμείς με τη βοήθειά σας θα αναδείξουμε την περιοχή σας στο Followilia ώστε όλοι να δουν τις ομορφιές της.

Φωτογραφίες και κείμενο θα στέλνεται στο mail [email protected]