120 κλίνες για ναυταθλητισμό

 

                   Την κατασκευή συγκροτήματος 120 κλινών σε έκταση ιδιοκτησίας του δήμου Ήλιδας δίπλα στο τουριστικό περίπτερο του Φράγματος Πηνειού που θα φιλοξενεί ναυταθλητικές ομάδες, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης. 

                   Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του δήμου για την αναβάθμιση της περιοχής ο κ Λυμπέρης τόνισε «εμείς έχουμε συνέχεια και δεν σταματάμε. Υπάρχουν 40 στρέμματα που ανήκουν στο δήμο Ήλιδας. Έχουμε εκπονήσει ήδη την προμελέτη για την κατασκευή 120 κλινών για την εξυπηρέτηση αθλητικού τουρισμού.

                   Αφού ολοκληρώθηκε το έργο του διυλιστηρίου, το οποίο είχαμε σε προτεραιότητα μπαίνει σε λειτουργία το σχέδιο του αθλητικού τουρισμού ώστε στην περιοχή να έρχονται το χειμώνα ομάδες του Βορά για προπόνηση. Άρα λοιπόν αυτή είναι η προοπτική που ανοίγουμε για αυτή εδώ την περιοχή που συνδέει το φράγμα την Πηνεία την Αρχαία Ήλιδα την Αμαλιάδα με τη θάλασσα».

                   Κλείνοντας ο δήμαρχος υπενθύμισε το χρονικό της κατασκευής λέγοντας «εμείς είχαμε πάρει μια απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο να ονομαστεί το φράγμα σε Λίμνη Καραμανλή. Στη συνέχεια οι φίλοι Λίμνης Καραμανλή μεσολάβησαν στην Περιφέρεια για τη χρηματοδότηση του έργου. Εκπονήθηκε μια μελέτη ανάπλασης της πλατείας και το περιπτέρου από τον κ Μανωλόπουλο σύμφωνα με την οποία έγιναν τα έργα που βλέπετε».


εφημερίδα Πρώτη

Share: 

Follow Ilia

Το Follow Ilia  δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013. 

Σκοπός της διαδικτυακής αυτής σελίδας είναι η ανάδειξη του νομού Ηλείας συνολικά.

Η Ηλεία, με την ιστορία των χιλιάδων χρόνων σε συνδυασμό με τις ομορφιές της, αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο τουριστικό προορισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας φωτογραφίες και την ιστορία του τόπου σας σε όποια περιοχή της Ηλείας και αν βρίσκεστε.

Εμείς με τη βοήθειά σας θα αναδείξουμε την περιοχή σας στο Followilia ώστε όλοι να δουν τις ομορφιές της.

Φωτογραφίες και κείμενο θα στέλνεται στο mail [email protected]